2014. január 16., csütörtök

Kalandra Fel!

A Pottermore-on megnyíltak a legújabb fejezetek a 4 könyvből!!! Érdemes ellátogatni ismét a Roxfortba.

Az új év új kalandokat és felfedezéseket is hozott. :) Az oldallal kapcsoltaban is tervezek néhány nagyobb változtatást, de erről csak késöbb. Remélem tetszeni fog.
Addig se feledkezzetek meg a házkupáról, pontgyűjtésre fel!


4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    hihetetlen hogy még csak most találtam meg a blogodat, de nagyon nagyon örülök neki .... hiába teltek el az évek és lett vége a "Potter történeteknek" én akkor is olvasom és nézegetem hátha találok valami kis apróságot amit még nem tudok! És erre itt egy blog ami ezzel foglalkozik és én még nem találtam meg! :( Na de be kell hoznom a lemaradást és szeretnék ebben tőled segítséget kérni! Rámentem a pottermore-ra át is állítottam gyorsan németre a nyelvet gondolom te régóta használod :) mivel kezdjem az egész "játékot"?
    Szép napot!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Szia!
      Örülök, hogy megtaláltad a blogomat!:) Először is néhány apróság a pottermore-ról. Tulajdonképpen egy nagy "tárgykeresős játék" az egész, megspékelve Rowling érdekes írásaival amiket csak a Pottermore-on olvashatsz, ezek nem kerültek be a könyvekbe. Ez úgymond a fő irányvonala az oldalnak.
      Emellett saját magad is "beiratkozhatsz a Roxfortba":), részt vehetsz a házválasztó ceremónián ahol a teszlek süveg kiválasztja a neked megfelelő házat, persze miután válaszoltál néhány kérdésre. Miután bekerültél a kiválasztott házba, azután pontokat gyűjthetsz a házad javára, pontokat kapsz ha előre haladsz a történetben, ha sikeresen megfőzöl egy bájitalt vagy varázsló párbajokban. Egy idő után a házkupát is átadják, tehát érdemes gyűjteni a pontokat. De a tanév nem kezdődhet el tankönyvek és eszközök nélkül, ezeket megvásárolhatod az Abszol út-on. Az oldalra regisztrációval tudsz bekerülni, csak néhány apróságot kell megadnod. Az első belépés után rögtön belevetheted magad a játékba. Remélem segítettem nagyjából eligazodni. Mindenesetre én azt javaslom próbáld ki. :) További szép napot!

      Törlés