2014. április 15., kedd

Tavaszi újdonságok(Frissítve!)

Gyönyörű szép tavaszi díszbe öltözött a Pottermore, vele együtt egy szép csokor újítás is bekerült az oldalra, sok izgalmas dolog vár a felfedezőkre.

A legizgalmasabb újítás egyértelműen a Reggeli Próféta üzlet megnyitása, az Abszol úton. Itt kedvetekre olvashattok a varázslóvilág legfrissebb híreiről és a Kviddics világkupa eseményeiről, ami mint tudjátok most zajlik a történet szerint. Mivel az üzlet csak a napokban nyitott, ezért eddig két újság jelent meg amit elolvashattok.
A üzletet nem az első soron találod, hanem a hátsó részén az Abszol útnak, a Gringotts bank felett láthatsz egy nyilat amire rákattintva eléred ezt a részt, Itt a bal első üzletet keresd... :)
Frissítve: Közben egy apróbb változtatás érkezett, mégpedig a Reggeli próféta irodáját, ezentúl a főmenüben is elérheted, a fenti képen láthatod is a kis ikont.

A másik fontos újdonság, hogy megszerezhető egy új jelvény. Ahhoz, hogy megkaphasd, egy párbajt el kell vesztened, majd ezt a párbajt "rematch"-eled és megnyered. Ezek után a Games jelvények között keresd a jutalmadat, "Rematch" néven.


Sajnos kevésbé jó hírek is vannak, mégpedig kiosztották az Ötödik Házkupát és sajnos a Griffendél elvesztette a versenyt. A hollóhát győzedelmeskedett magas pontszámmal, gratuláljunk hát a győztesnek. Azonban ne csüggedjetek, már elkezdődött a versengés a legújabb kupáért, pontgyűjtésre fel és győzzön a Griffendél!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése