2014. július 8., kedd

A Harry Potter regények folytatása...

Jól olvassátok, tényleg folytatás. Persze nem jelennek meg új Potter regények, de az írónő elkezdte apró novellákkal és történetekkel bővíteni kedvenc varázslónk univerzumát.

Korábban már olvashattátok a blogomban, hogy a Pottermore-on egy újítás keretében olvashatjátok a Reggeli próféta aktuális számait.
Ahol sok érdekes dolgot olvashattok, például az éppen lezárult Quddich világkupa tudósítását Ginny Potter tollából! Bizony jól olvassátok, Ginny Potter!!!
Ugye nem kell leírnom, ki ő? Azért azok számára akik nem tudnák elmondom, hogy Harry és Ginny a hetedik könyv után házasodtak össze.

A legújabb próféta számában, pedig még többet olvashattok Harryék újabb "kalandjairól", ahol az írónő elmeséli Potterék látogatását a világkupadöntőn. De feltűnik Hermióna is aki a Minisztériumot vezeti!!!
Nagyon érdekes írás, minden Potter rajongónak csak ajánlani tudom. Aki szeretné elolvasni a megemlített írásokat a cikkben belinkelve közvetlen eléréheti őket, de mint korábban említettem több érdekességet is olvashattok a korábbi próféta számaiban!!!

Forrás:Pottermore.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése